Koncept Design Klubben

Som medlem af vores Koncept Design Klub, tilbyder vi dig et årligt indspark af innovative ideer til dine udvalgte produktplatforme.

Som tilgang benytter vi Design Thinking. Gennem vores projekter, samarbejde med leverandører og scouting aktiviteter, får vi hele tiden kendskab til de bedste nye tilgængelige teknologier, der findes på markedet i dag.

 

Når du tegner et platforms-abonnementet ved ETC Embedded, vender vi kontinuerligt i løbet af året tilbage til din produktplatform, når vi møder teknologier, materialer og designs, der vil skærpe formålet med dine produkter og øge deres værdi for målgruppen.

Vi tager disse teknologier og indarbejder dem i jeres produkt, enten i form af konceptbeskrivelser eller prototyper, som vi præsenterer én gang om året for dig og dit team.

 

Tegn et platforms-abonnement og lad os kontinuerligt kigge på din platform, så skal vi nok inspirere dig til, hvordan du styrker og vedligeholder produktets tekniske markedsposition.

Produkt Udvikling

Hos ETC Embedded realiserer vi dit produkt, hvad enten det er til masseproduktion eller enkelte moduler.

Read more

Rådgivning & Ledelse

Baseret på vores erfaring med udvikling af robust forbruger-elektronik tilbyder vi projektledelse og konsulentbistand.

Read more

Lej kvalificeret arbejdskraft

ETC Embedded giver dig adgang til velkvalificerede professionelle. Inkluder dem i dit team.

Read more

Produkt Vedligeholdelse

Hvorfor bruge dine ressourcer på at vedligeholde dine bedst sælgende produkter, når du kan optimere din forretning og udvikle nye salgssucceser i stedet?

Read more

Design Thinking

Har du en teknisk udfordring og måske endda en tilstrækkelig løsning? Har du en god ide og muligvis en måde at realisere den på? Hvad nu, hvis løsningen kunne blive helt genial og realisationen af din ide brillant?

Read more

Gratis Cost Analyse

Vi tilbyder en gratis evaluering af dine muligheder for optimering og reduktion af prisen på fremstilling af dine produkter

Read more

Koncept Design Klubben

Som medlem af vores Koncept Design Klub, tilbyder vi dig et årligt indspark af innovative ideer til dine udvalgte produktplatforme.

Read more

Kontakt os allerede i dag!

Gode ideer begynder med en brainstorm - GENIALE ideer med kaffe!

Lad os drikke en kop sammen.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY