Rådgivning & Ledelse

Baseret på vores erfaring med udvikling af robust forbruger-elektronik tilbyder vi projektledelse og konsulentbistand.

Vi tilbyder bistand til alle faser af udviklingsprocessen mod det digitale produkt. Det gælder lige fra de indledende markedsanalyser og helt frem til, at serie-produktionen går i gang. Det kan være i form af rådgivning, interim ledelse, eller projektledelse.

 

Hvis du har brug for en second opinion på et projekt, du allerede har sat i søen, bistår vi gerne. Det samme gælder, hvis du skal til forhandlingsbordet eller har brug for en ekstern partner, der kan klæde dig på til dit arbejde med leverandører af ydelser eller komponenter indenfor elektronikken.

 

Når du samarbejder med ETC Embedded får du adgang til vores netværk af producenter, leverandører og kollegaer i branchen.

 

Relativt til projektet og fasen, vi er i, vil du nyde godt af vores agile arbejdsmetoder, når du samarbejder med os over en kortere eller længere periode.

Produkt Udvikling

Hos ETC Embedded realiserer vi dit produkt, hvad enten det er til masseproduktion eller enkelte moduler.

Read more

Rådgivning & Ledelse

Baseret på vores erfaring med udvikling af robust forbruger-elektronik tilbyder vi projektledelse og konsulentbistand.

Read more

Lej kvalificeret arbejdskraft

ETC Embedded giver dig adgang til velkvalificerede professionelle. Inkluder dem i dit team.

Read more

Produkt Vedligeholdelse

Hvorfor bruge dine ressourcer på at vedligeholde dine bedst sælgende produkter, når du kan optimere din forretning og udvikle nye salgssucceser i stedet?

Read more

Design Thinking

Har du en teknisk udfordring og måske endda en tilstrækkelig løsning? Har du en god ide og muligvis en måde at realisere den på? Hvad nu, hvis løsningen kunne blive helt genial og realisationen af din ide brillant?

Read more

Gratis Cost Analyse

Vi tilbyder en gratis evaluering af dine muligheder for optimering og reduktion af prisen på fremstilling af dine produkter

Read more

Koncept Design Klubben

Som medlem af vores Koncept Design Klub, tilbyder vi dig et årligt indspark af innovative ideer til dine udvalgte produktplatforme.

Read more

Kontakt os allerede i dag!

Gode ideer begynder med en brainstorm - GENIALE ideer med kaffe!

Lad os drikke en kop sammen.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY